Results 1 to 5 of 5

Thread: boxes with red X's in them

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    176

    boxes with red X's in them

    Howdy

    good to see things up and going again but have a prob alot of the buttons are just a white box with a red X in them no smileys etc old forum worked OK and alot of other forums work OK .. the odd one the same deal not loading fully even on facebook tool bar

    any ideas ??

  2. #2
    Dave Applesquasher
    Guest

    Re: boxes with red X's in them

    All OK for me JD.
    Maybe clear your cookies and your cache would do it.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    176

    Re: boxes with red X's in them

    yea tryed that dave looked on windows help and said change setting and clear cookies checked all up dates were up to date
    things like the online box has the( red X )Dave Applesquasher is online now ..

    just a real pi55er to be fair like going to the pub and can't see the footy on telly

  4. #4
    Senior Member 4wd's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    North York Moors
    Posts
    1,277

    Re: boxes with red X's in them

    Browser cache seems most likely problem area.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    176

    Re: boxes with red X's in them

    4WD have to look in to it just looked at a few forums on wifes computer useing crome and all the boxes etc are there where on IE on my computer it's haveing a mental

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •